ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تحلیل قیمت افغانی امروز دوشنبه 25 فروردین 1404 | پیش بینی نرخ افغانی افغانستان در بازار ایران افغانستان

تحلیل قیمت افغانی امروز دوشنبه 25 فروردین 1404 | پیش بینی نرخ افغانی افغانستان در بازار ایران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - صفحه اقتصاد - در این گزارش به تحلیل قیمت افغانی و پیش بینی قیمت افغانی پرداخته شده است. 
قیمت افغانی افغانستان امروز دوشنبه 25 فروردین 1404 قیمت افغانی افغانستان امروز دوشنبه 25 فروردین 1404 در بازار آزاد به 1,175 تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته کاهش 140 تومانی (10.65 درصد) را نشان می‌دهد. این در حالی است که قیمت هر واحد افغانی افغانستان در روز گذشته 1,315 تومان معامله می‌شد.
گفتنی است که روند کاهشی قیمت افغانی افغانستان ادامه دارد و پس از کاهش 65 تومانی روز یکشنبه، امروز تا لحظه نگارش این گزارش، شاهد افت 140 تومانی (11.91 درصد) بوده‌ایم.
همچنین، در 24 ساعت گذشته، بالاترین قیمت افغانی افغانستان 1,180 تومان و کمترین قیمت آن 1,175 تومان ثبت شده است. بررسی تغییرات قیمت افغانی افغانستان نشان می‌دهد که نسبت به هفته گذشته کاهش 20.88 درصدی و در مقایسه با شش ماه گذشته افزایش 23.68 درصدی داشته است. 
تحلیل و پیش بینی قیمت افغانی افغانستان در بازار ایران به گزارش خبرنگار صفحه اقتصاد، روند قیمت افغانی افغانستان در بازار ایران در روزهای اخیر کاهشی بوده است، به طوری که امروز دوشنبه 25 فروردین 1404 به 1,175 تومان رسیده که نسبت به روز گذشته 140 تومان (10.65 درصد) کاهش نشان می‌دهد. این افت قیمت در ادامه روند نزولی هفته‌های اخیر است، به گونه‌ای که در مقایسه با هفته گذشته شاهد کاهش 20.88 درصدی بوده‌ایم. با این حال، در بازه زمانی بلندمدت‌تر، قیمت افغانی افغانستان نسبت به شش ماه گذشته حدود 23.68 درصد افزایش داشته که نشان‌ دهنده نوسانات قابل توجه این ارز در بازار ایران است.
عوامل تاثیرگذار بر نرخ افغانی عوامل متعددی بر نرخ افغانی تأثیرگذار هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به وضعیت اقتصادی افغانستان، روابط تجاری بین ایران و افغانستان، نرخ تورم در دو کشور و سیاست‌های بانک‌های مرکزی اشاره کرد. همچنین، تغییرات قیمت دلار در بازار ایران و تحریم‌های بین‌المللی نیز به صورت غیرمستقیم بر ارزش افغانی اثر می‌گذارند.
پیش‌ بینی قیمت افغانی فردا با توجه به روند کنونی، به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت فشار نزولی بر قیمت افغانی ادامه داشته باشد، چرا که تقاضا برای این ارز در بازار ایران کاهش یافته است. با این حال، در صورت بهبود روابط تجاری یا افزایش مبادلات مرزی، ممکن است شاهد ثبات نسبی یا حتی رشد جزئی در قیمت باشیم. از سوی دیگر، اگر نرخ دلار در ایران افزایش یابد، احتمال دارد افغانی نیز تحت تأثیر قرار گیرد و روند صعودی پیدا کند.
تغییرات در قوانین تجارت مرزی و میزان واردات و صادرات بین دو کشور می‌تواند تأثیر مستقیمی بر قیمت افغانی داشته باشد. در بلندمدت، اگر ثبات اقتصادی در افغانستان بهبود یابد، ممکن است ارزش افغانی نیز تقویت شود، اما در شرایط کنونی، نوسانات قیمتی همچنان محتمل به نظر می‌رسد.
در نتیجه، اگرچه افغانی اخیراً روند نزولی داشته، اما نباید از تأثیر عوامل خارجی و داخلی بر تغییرات آینده آن غافل شد. 
مطالعه بیشتر: قیمت افغانی افغانستان امروز | افزایش 1.73 درصدی به 1470 تومان در بازار آزاد + پیش بینی قیمت افغانی

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1404997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار روسیه به اروپا درخصوص حمله به بلاروس

راز داشتن شکم صاف و کوچک مردم چین فاش شد

دعوت از ویتکاف برای سفر به تهران توسط عراقچی؟

پیام‌های عجیب سفارت آمریکا به اوکراینی‌ها خبر ساز شد

قیمت طلا 18 عیار | قیمت دلار آمریکا | قیمت سکه | قیمت سکه امامی امروز سه شنبه 26 فروردین ماه 1404

طفره رفتن سخنگوی کرملین از پاسخ به سوالی درباره مذاکرات

تصاویری جدید از سفارت متروکه ایران در آمریکا

پیام پشت بلندگوی رهبر انقلاب برای سوپر انقلابی‌ها

افشای عقب‌نشینی آمریکا مقابل ایران در مذاکرات عمان ظرف مدت 45 دقیقه

افزایش 29 درصدی فروش خودرو‌های برقی در جهان

وال‌استریت ژورنال: آمریکا با غنی‌سازی محدود ایران موافقت کرد

درمجموع چند نفر در مذاکره بین ایران و آمریکا حضور داشتند؟

طرح ترامپ برای تبعید آمریکایی‌های مجرم به السالوادور

نوبل سوءاستفاده از خاک هرمز به ماساژورها رسید

ایران لیبی نیست

مذاکرات مدعی اروپایی پیدا کرد

بن گویر: رئیس شین‌بت می‌توانست مانع حمله 7 اکتبر شود

عزم ترامپ برای مبارزه با علم!؛ پول دانشگاه هاروارد بلوکه شد

ادعای اسرائیل درباره ترور فرمانده عملیات ویژه حزب‌الله در جنوب لبنان

سامورایی‌ها شمشیرشان را تیز می‌کنند؛ بودجه نظامی ژاپن به 70 میلیارد دلار رسید

اردن 16 نفر را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت کرد

اعلام مخالفت شدید مصر و کویت با کوچاندن فلسطینیان

انتقاد مفتی اعظم عمان از فشارها برای خلع سلاح مقاومت فلسطین

پاریس: تبعات طوفانی که ترامپ راه انداخته به زودی پایان نمی‌یابد

افت شاخص تولید و فروش بخش صنعت در اسفند ماه 1403

ساز مخالف سکه با کاهش قیمت طلا؛ دلار به کانال 88 هزارتومانی بازگشت

مصرف سالانه 80 میلیارد مترمکعب آب در کشاورزی

کارت سوخت چه کسانی در سال 1404 باطل می‌شود؟

دلایل وکیل شکات پرونده در اثبات تروریستی بودن گروهک منافقین

روند‌ها و راهکارهای سرمایه‌گذاری برای تولید

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 | طلا فردا گران تر می شود؟

چرا قیمت دلار به سیاست گره خورده است؟ | کنترل نرخ ارز از دست اقتصاد خارج شد

رسالت اتاق ایران ترجیح نگاه ملی به منافع بنگاهی است

هنر و استعدادهای هنری خود را جدی بگیرید و آن را برای مسائل مالی و اقتصادی رها نکنید

نوری‌زاده: نمایندگان 30 ناشر عرب و لاتین در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حضور خواهند داشت

اروپا از تمامی طرق ممکن حمایت خود از ادامه جنگ را نشان داده است

تاثیر استراتژی تعرفه ترامپ بر صنعت هوایی

ثبت سم در ایران به شرط استفاده در اروپا

واکنش اینزاگی به خبر جدایی‌اش از اینتر

تأکید شی جین‌پینگ بر مقابله چین و مالزی با یکجانبه‌گرایی

فرهنگ زنده خوردن خرچنگ از چین به ایران سرایت کرد+ فیلم

عکس/ معماری بی نظیر سفارت متروکه ایران در آمریکا

شروع مذاکرات با آمریکا امیدوارکننده است / مجلس از تیم مذاکره‌ کننده حمایت می‌کند

محل مذاکرات ایران و آمریکا چرا تغییر کرد؟

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها! + عکس

ترامپ با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد، مشکل ندارد

ضربه سنگین چین به بازار جهانی بوئینگ/ خرید هواپیماهای بوئینگ از آمریکا متوقف شد

مذاکرات ایران و آمریکا در کوتاه مدت به نتیجه می رسد؟

پای بوئینگ ازچین بریده شد

شکایت تاجران آمریکایی از اقدامات تعرفه‌ای ترامپ